Diensten

Jaarrapportage

Voor een goed leesbare jaarrapportage heeft DWA de Infographic ontwikkeld. Het idee is dat plaatjes meer zeggen dan 1.000 woorden. Deze jaarlijkse rapportages stellen wij samen uit meerdere informatiebronnen die elkaar versterken. Hiervoor gebruiken wij de Klimaatmonitor, Energie In Beeld en Enervisa. Op deze manier ontstaat er een overzicht dat zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid komt.
Een voorbeeld-Infographic kunt u hier downloaden.

Ontwikkeld door DWA


DWA is een adviesbureau met ambitie. De ambitie om de kwaliteit van de werk-, productie- en woonomgeving te verhogen en gelijktijdig het energiegebruik en de milieudruk te verlagen. Enervisa is door DWA ontwikkeld.

Gratis invoeraccount

Gemeenten en omgevingsdiensten kunnen gratis een invoeraccount aanvragen. Met dit account kunnen projecten worden  ingevoerd die zichtbaar worden op de landelijke geografische kaart. Deze kaart kunnen gemeenten en omgevingsdiensten gebruiken voor jaarrapportages en het evalueren van uitvoeringsplannen.

Het account is geldig zolang deze gebruikt wordt. Indien 1,5 jaar geen activiteiten worden vernomen, vervalt het account.