Zoeken op kernwoord

Vul hieronder een kernwoord en druk op zoek


Diensten

Jaarrapportage

Voor een goed leesbare jaarrapportage heeft DWA de Infographic ontwikkeld. Het idee is dat plaatjes meer zeggen dan 1.000 woorden. Deze jaarlijkse rapportages stellen wij samen uit meerdere informatiebronnen die elkaar versterken. Hiervoor gebruiken wij de Klimaatmonitor, Energie In Beeld en Enervisa. Op deze manier ontstaat er een overzicht dat zo dicht mogelijk bij de werkelijkheid komt.
Een voorbeeld-Infographic kunt u hier downloaden.

Ontwikkeld door DWA


DWA is een adviesbureau met ambitie. De ambitie om de kwaliteit van de werk-, productie- en woonomgeving te verhogen en gelijktijdig het energiegebruik en de milieudruk te verlagen. Enervisa is door DWA ontwikkeld.

Welkom aan nieuwe gebruikers!


Maar liefst 13 gemeenten zijn in 2016 gestart met de monitoring van hun duurzame projecten met Enervisa.

Aan Enervisa voegen we dit jaar de volgende gebruikers toe: gemeente Nijmegen, gemeente Leidschendam-Voorburg, gemeente Zoetermeer, uit de regio Midden-Holland: Bodegraven-Reeuwijk, Gouda, Krimpenerwaard, Waddinxveen, Zuidplas, en uit de regio Rijnmond: Barendrecht, Hellevoetsluis, Ridderkerk, Schiedam en Vlaardingen. Ook gemeente Den Haag pakt de projectenmonitoring met Enervisa weer op.

Nieuwe gemeenten zijn geïnteresseerd in duurzame projectenmonitoring, ondanks dat Enervisa heeft besloten om de webbased tool zoals op dit moment in stand te houden. Enervisa blijft nu tenminste tot 2020 in de lucht. De startende gemeenten zijn erg enthousiast over de mogelijkheden en toepassingen. De nieuwe projecten ingevoerd door deze gemeenten zijn op de kaart te zien!